Geplaatst in Authenticiteit, Outbound marketing, Social Media

Nieuw: een Meldpunt Selfie-campagnes

“Ik hoop dat je genoeg servers thuis hebt staan,” zo reageerde Onno Weusthof op mijn idee om een Meldpunt Selfie-campagnes te beginnen. Voor de grap natuurlijk. Onno had me zojuist een selfie-campagne toegestuurd, iets dat me vaker is overkomen sinds ik een artikel over Selfie-campagnes op Marketingfacts had geschreven. Onlangs werd ik er zelfs door de krant over gebeld.

Maar hij is er nu, het Meldpunt Selfie-campagnes. Klik hier voor het meldpunt en hier voor het overzicht van Selfie-campagnes.

laying_in_bed_selfie_by_rabbitbreeder-d5r1uhx

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Een gedachte over “Nieuw: een Meldpunt Selfie-campagnes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s