Geplaatst in Case, Outbound marketing

Mijn blog op Inbound Industry over cold calling in de online marketing

“Ik ben het niet met je eens Edwin, cold calling werkt bij ons nog steeds. Maar we bellen niet zomaar bedrijven, we hebben zogenaamde ‘wensklanten’ op het gebied van marketing & creatie waar we graag voor willen werken. En daar doen we dan ook ons best voor.” Jeroen van der Horst is stellig. Hij begrijpt het belang wel van kennis delen en vindt dat hij en zijn collega’s van Proshore dat meer zouden moeten doen, maar wil toch wel graag kunnen kiezen: “We krijgen hier wel eens van die aanvragen van bekenden of we een website voor ze willen bouwen, maar dat is eigenlijk niet waar we naar op zoek zijn.” Jeroen weet precies wat hij wil, dat is duidelijk. En hij brengt me ook aan het twijfelen: misschien is cold calling nog wel mogelijk, bijvoorbeeld als de persoon aan de andere kant van de lijn duidelijk voelt dat je het meent.

Klik hier om verder te lezen op Inbound Industry

phone-42134_640[1]

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s