Geplaatst in Case, Transparantie

Mijn eerste BlogBon-interview: “Advocatuur nieuwe stijl”

“Ik merk dat ik het altijd leuk vind als een klant me niet als zijn advocaat ziet, maar als een adviseur. Dan ben je echt een relatie aan het bouwen.” Wim Weijers is een gedreven contracten-advocaat merk ik, iemand die heel anders met klanten om wil gaan dan gebruikelijk in de advocatuur: “In het verleden creëerden advocaten altijd een afstand met hun klanten, die afstand hoeft er wat mij betreft niet te zijn. Mijn taalgebruik is ook praktisch, niet hoogdravend. En klanten waarderen dat.” Wim wil het allemaal een tikje anders doen merk ik, maar wel méér klantgericht en dat kan ik als marketeer natuurlijk alleen maar waarderen natuurlijk. Zelfs als hij bedrijven helpt met het opstellen van arbeidscontracten en dergelijke denkt hij op de lange termijn. En gebruikt scheidingen als voorbeeld.

Klik hier om bij Inbound Industry verder te lezen

contracten

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Een gedachte over “Mijn eerste BlogBon-interview: “Advocatuur nieuwe stijl”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s