Geplaatst in Content Marketing

Mijn blog op Marketingfacts over cultuurverschillen in Contentmarketing

“You have to go for the win.” De oneliners op de sheets van Amerikanen schetsen de markt altijd als een slagveld valt me op. En ik bespeurde voor het eerst die dag, maar zeker niet voor het laatst, de cultuurverschillen tussen Amerikanen en Europeanen als het gaat om Content Marketing. Voor alle duidelijkheid: dit is geen waarde-oordeel, mede dankzij de Amerikanen werd het Fusionmex-congres in Antwerpen een bijeenkomst van kwalitatief hoog niveau. Maar ik begon me wel af te vragen of veel van de meetlatten die we bij Content Marketing in Europa gebruiken niet met inches werken: de afstand tussen Amerikaanse content en de koop is veel korter dan Europese: “Get them in your nurturing program fast and convert.” Ik neem jullie mee in deze reis van de cultuurverschillen in contentmarketing.

Klik hier om op Marketingfacts verder te lezen

cultuurverschillen content marketing

 

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s