Geplaatst in Content Marketing, Inbound marketing

Mijn blog op Bouwkennis over ‘sexy’ inbound marketing

“Onze markt is zo saai, Edwin, wie zoekt er nou naar onze kennis?” Je wilt niet weten hoe vaak ik dit hoor als ik met mensen praat over inbound marketing, erg jammer. Vooral B2B-marketeers vinden hun markten saai vergeleken met bijvoorbeeld frisdrankmarkten. Maar voor frisdranken is het delen van je kennis en persoonlijkheid als magneet voor klanten natuurlijk onzin: bijna niemand zoekt bij Google ooit op cola, die pak je gewoon uit het schap. Maar er is nog een reden dat ‘saaie’ markten juist erg geschikt zijn voor inbound marketing, en het verklaart waarom advocatenkantoren het delen van kennis al zo goed hebben opgepakt. Maar eerst leg ik even uit wat ‘inbound marketing’ is, want binnenkort herhalen we de Masterclasses-reeks op veler verzoek weer.

Klik hier om bij Bouwkennisblog verder te lezen

Sexy inbound marketing

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s