Geplaatst in Inbound marketing

Mijn blog op Inbound Industry over plannen en koeken

“Kun je niet een geïntegreerd marketingplan schrijven?” vroeg Tristan Lavender toen ik twitterde dat ik weer een inboundmarketingplan voor een klant ging schrijven. Mijn antwoord was bot: “Nee”. Een dogmatische reactie, dus ik joeg er meteen maar een smiley achteraan. Het was een reflex, maar toen ik het rationeel ging bekijken kwam ik tot de conclusie dat het helemaal niet zo makkelijk is om een inbound plan te integreren in het traditionele marketingplan. Ik zal een poging doen om uit te leggen waarom, als voorloper op de opleiding die binnenkort begint. En om uit te leggen wat inboundmarketing is gebruik ik een quote van reclameman Craig Davis: “We have to stop interrupting people with what they are interested in, and BE what they are interested in.” Helder toch? Niet de reclame voorafgaand aan dat leuke Youtube-filmpje maken, maar het Youtube-filmpje zelf. Zonder dure filmploeg.

Klik hier om bij Inbound Industry verder te lezen

inboundmarketingplan

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s