Geplaatst in Inbound marketing

Wow mijn boek staat al bij Amazon Nederland

Toen ik in 2013 besloot mijn boek bij Amazon uit te geven was dat mede vanwege geruchten dat de Nederlandse versie ‘voor de Kerst’ zou openen. En eh een klein beetje omdat ze een enorm gebruiksvriendelijke uitgeef-app hadden.

Die geruchten bleken niet helemaal te kloppen: pas sinds gisteren is er een Amazon.nl, en dan alleen een winkel vol digitale boeken.

Maar wat het mooie is: ik hoefde geen enkele moeite te doen om mijn boek in de Nederlandse winkel te zetten, dat had Amazon zelf al gedaan. Dus voor degenen die op de digitale versie zaten te wachten (en die zijn er): je kunt hem hier nu kopen (7,95 eur). Niet duur, maar ja je hebt het ook in 3 uur uit 🙂

inbound marketing

Auteur:

Ik ben inbound specialist, zowel bij mijn parttime werkgever MCB als voor de B2B-bedrijven die ik help met inbound marketing en recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten (en nieuwe medewerkers). Ik spreek en schrijf over Inbound Marketing, Inbound Recruitment en Content Marketing. Je kunt me volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s