Geplaatst in Inbound marketing, LinkedIn

Mijn blog op Bouwkennisblog over LinkedIn en ‘de Methode Vestjens’

“We hebben onze groep in een krap uur enorm transparant gemaakt, Edwin.” Eén van de deelnemers aan de ‘Workshop LinkedIn’ bij Royal HaskoningDHV was erg enthousiast. Ik ook, terwijl ik slechts onderdeel van het programma was. Een programma dat zo goed was opgezet vond ik, dat ik er een blog over wil schrijven. En alle credits gaan naar Emiel Vestjens van Royal HaskoningDHV, want hij heeft het concept bedacht. Ik heb het dan ook maar de ‘Methode Vestjens’ genoemd. Ik begin met de insteek, die al heel anders is.

Klik hier om verder te lezen bij Bouwkennisblog

Workshop LinkedIn

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s