Geplaatst in Inbound marketing

Mijn blog op inbound industry over de onderwijskloof in marketing

“Eigenlijk Nathalie Fensvind ik dat je bij je stage iets heel nieuws moet leren. Dat is geen eis vanuit school hoor, dat vind ik gewoon. En daar is deze stage natuurlijk perfect voor.” Nathalie Fens is studente bij de Avans Hogeschool, en sinds enkele weken loopt ze stage bij Inbound Industry, waar ze bezig is met ‘Inbound Event Marketing’. Een concreet doel van haar stage is een succesvolle uitvoering van de ‘Masterclass Inbound Marketing’ in juni. “Eigenlijk voldeed Inbound Industry als stageplaats niet aan de eisen, maar ik heb ze bij Avans ervan weten te overtuigen dat dit een waardevolle stage kan zijn. Ze stonden er gelukkig voor open.” En tot nu toe vindt ze het ook leerzaam.

Klik hier om bij Inbound Industry verder te lezen

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s