Geplaatst in Content Marketing, Inbound marketing, Inbound Marketing

Mijn blog op Inbound Industry over een stok achter de deur

inbound marketing“Ik vind het een raar idee dat ik iemand aan moet wijzen die mij motiveert om blogs moet schrijven.” Tadek is nog niet overtuigd van het belang van een inbound-ambassadeur in zijn bedrijf. Hij zit bij mijn workshop ‘inbound marketing’ en kan zich in het meeste wel vinden, maar dit gaat hem wat te ver: “Ik moet zelf het goede voorbeeld geven toch?” En toch: ik heb inmiddels wel geleerd dat het succes van een workshop afhankelijk is van een ambassadeur, die het inbound-vuurtje brandend houdt als ik ben vertrokken. Die zorgt voor een stok achter de deur bij zijn of (meestal) haar collega’s. Ik vraag er tegenwoordig zelfs expliciet om, want zonder ambassadeur vervalt een bedrijf al na een paar weken weer in hun oude gewoontes, en gaan ze op LinkedIn weer gewoon vertellen dat ze op een beurs staan, wat hun standnummer is en dat je toch ‘zeker moet komen kijken’. Zoals ik onlangs weer merkte.

Klik hier om bij Inbound Industry verder te lezen

Auteur:

https://plus.google.com/117229725327003028191/?rel=author

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s