De Persoon

“Je moet ook iets over jezelf vertellen, Edwin, dat is het eerste waar mensen naar zoeken als ze op je pagina zijn.” Welnu ik schrijf graag maar niet zo graag over mezelf… Maar vooruit dan.

8499513701_50a50d10d9_b Ik ben Inbound Marketing Specialist bij een B2B bedrijf (MCB), maar help daarnaast andere B2B bedrijven met Inbound Marketing: online content als magneet voor klanten (en medewerkers). Veel ‘nieuwe’ marketing die ik zie is namelijk nog erg op klassieke leest geschoeid: vermomd als advertenties.

Steeds vaker word ik ook door HR-professionals benaderd om te spreken over ‘Employee Advocacy’ en ‘inbound recruitment’: het aantrekken van medewerkers met marketingmiddelen.

Ik geef lezingen en workshops, en adviseer B2B-bedrijven op het gebied van ‘nieuwe’ marketing. Want voor ‘oude’ marketing (advertenties en zo) moet je niet bij mij zijn, zie ook mijn anti-klantpagina. Ik help organisaties als Philips, Randstad, Manutan, Heras, Royal HaskoningDHV en Summa met de vernieuwing van hun marketing.

Voor verdere details: ik ben in het verleden geïnterviewd door Marieke Klauwers,  Marlene Dekkers, Digital Content Marketing Robbert v.d. Heuvel, Marieke Heesakkers en Tristan Lavender. En Marjan Stoop heeft een Persoonlijk ID voor me gemaakt.

Heb je vragen of opmerkingen? Via onderstaand formulier kun je in contact komen:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s