over

“Je moet ook iets over jezelf vertellen, Edwin, dat is het eerste waar mensen naar zoeken als ze op je pagina zijn”. Welnu ik schrijf graag maar niet zo graag over mezelf… Maar vooruit dan.

8499513701_50a50d10d9_bIk ben de helft van de tijd Marketing Manager bij een B2B bedrijf (MCB), en de andere helft help ik bedrijven met ‘Inbound Marketing’ oftewel Content Marketing en Social Media Marketing op de juiste manier: als magneet voor klanten. Veel ‘nieuwe’ marketing die ik zie is namelijk nog erg op klassieke leest geschoeid: vermomd als advertenties. Ik geef lezingen en workshops, en adviseer bedrijven op het gebied van ‘nieuwe’ marketing. Want voor ‘oude’ marketing (advertenties en zo) moet je niet bij mij zijn.

Bij mijn werkgever MCB heb ik in de loop van de tijd wat innovatieve (content) marketinginstrumenten ontwikkeld die ik nu als ‘Content Candy’ verkoop, klik hier voor details.

Voor verdere details: ik ben in het verleden geïnterviewd door Robbert v.d. HeuvelMarieke Heesakkers en Tristan Lavender.

Via onderstaan formulier kun je aangeven dat ik contact met je op moet nemen:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s