De Boeken

REAL Inbound Marketing
real inbound marketingIk heb in eigen beheer (en om een bijzondere reden) bij Amazon het boek ‘Real Inbound Marketing’ uitgegeven. Je kunt de digitale versie voortaan hier lezen. De papieren versie kun je alleen kopen bij Amazon Duitsland, de kosten bedragen 12,50 (exclusief verzendkosten).

Scoren met Content Marketing
Op verzoek van uitgeverij Entopic heb ik enkele jaren terug het boek ‘Scoren met Content Marketing’ geschreven. Met hun goedkeuring heb ik onlangs besloten het boek vanaf nu gratis beschikbaar te stellen. Klik hier voor de HTML-versie en hier voor de pdf.  Voor de papierliefhebbers: ik heb nog een doosje staan, mail me op edwin@vlems.nl.

B2B Content Marketing Cases
Omdat ik merkte dat er in de content marketing veel interesse in B2B cases is, heb ik besloten een boek met alleen cases te schrijven. Klik hier voor de details.

‘Bloggende verkopers’ (under construction)
Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn vierde boek, over bloggende verkopers (werktitel). Als straks koude acquisitie bijna onmogelijk is, moet je als verkoper immers klanten naar je toe halen. Ik zet verkopers die hier al mee bezig zijn graag op een podium, dus als je zo iemand bent/kent… Laat het weten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s