De Boeken

B2B-marketeers: De Koplopers
Halverwege 2019 kwam mijn boek over 36 B2B-marketeers. In het boek vertellen de 36 meest gewaardeerde marketeers in de B2B-markt hoe ze hun werk doen en geven tips. Klik hier voor meer informatie.

 

Employee Advocacy: Medewerkers aan het woord
Begin 2018 kwam mijn boek ‘Employee Advocacy: Medewerkers aan het woord’ in de verkoop. In het boek komen 25 professionals (B2B) aan het woord die actief kennis delen, onder andere via blogs. Ze vertellen wat het hen (en hun werkgever) oplevert en geven tips. Klik hier voor meer informatie.

 

B2B Content Marketing Cases
Omdat ik merkte dat er in de content marketing veel interesse in B2B cases is, heb ik besloten een boek met alleen cases te schrijven. Klik hier voor de details.

Scoren met Content Marketing
Op verzoek van uitgeverij Entopic heb ik enkele jaren terug het boek ‘Scoren met Content Marketing’ geschreven. Met hun goedkeuring heb ik onlangs besloten het boek vanaf nu gratis beschikbaar te stellen. Klik hier voor de pdf.  Voor de papierliefhebbers: ik heb nog een doosje staan, mail me op edwin@vlems.nl (kosten 20,- plus 2,50 verzendkosten).

 

REAL Inbound Marketing
real inbound marketingIk heb in eigen beheer (en om een bijzondere reden) bij Amazon het boek ‘Real Inbound Marketing’ uitgegeven. Je kunt de digitale versie voortaan hier lezen. De papieren versie kun je alleen kopen bij Amazon Duitsland, de kosten bedragen 12,50.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *