Workshop Zakelijk Bloggen

workshop zakelijk bloggenJe bent inmiddels overtuigd dat bloggen ook zakelijk effect heeft, maar je weet nog niet hoe je het aan moet pakken? In een dagdeel leer ik jou en je collega’s de kneepjes in een workshop bloggen, zodat ze hun kennis kunnen gebruiken als magneet voor klanten.

Je leert hoe je een blog schrijft en hoe je zorgt dat hij ‘zakelijk effect’ heeft, oftewel geld aantrekt. Zonder het hart eruit te trekken overigens, want zonder hart leeft geen enkel blog lang. Je gaat naar huis met de aanzet tot een blog, en als huiswerk maak je hem af, ik begeleid je daar ook bij. Je leert ook wat ‘thought leadership’ is, en welk thema het beste bij jou past. Als je interesse hebt kun je dat via onderstaand formulier aangeven, of mail me op edwin@vlems.nl.

Opzet Workshop Zakelijk Bloggen

De Workshop Bloggen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inleiding: (content) marketing algemeen
  • Waarom bloggen?
  • Hoe schrijven/ bloggen?
  • Aanzet tot een (eerste) blog (huiswerk).

De basisprijs voor een in-companytraining is 1164 euro (excl. BTW) voor een dagdeel (3,5 uur). Dat bedrag is inclusief voorbereiding, reistijd, reiskosten en het nakijken van het huiswerk. Een groep van maximaal 10 deelnemers is aan te bevelen, zodra de groep groter wordt verdwijnt het workshop-karakter. Eventueel kunnen boeken erbij worden besteld (met korting).

Heb je vragen of interesse? Mail me op edwin@vlems.nl.