De Content Candy News Curator

De Content Candy News Curator is een uniek online softwarepakket dat de eerste Business Intelligence award van Nederland heeft gewonnen. Het verzamelt en toont nieuws in een lijst vanuit geselecteerde bronnen, waarna een ‘curator’ het interessantste nieuws kan selecteren en labelen. Het geselecteerde nieuws wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar klanten via verschillende media: E-mail (op maat, op basis van een nieuwsprofiel), RSS en verschillende Twitter-accounts.

Het systeem is opgezet bij MCB, en al vaak gepresenteerd in binnen- en buitenland, en is nu ook voor derden beschikbaar.news[1]

Als u eenvoudig op de hoogte wilt blijven van relevante marktontwikkelingen en deze ook nog wilt delen met anderen, is de News Curator een interessant stuk software. Vul hieronder het formulier in als u een demonstratie van de software wilt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Reacties op “De Content Candy News Curator

  1. Dag Edwin, jammer dat de Curator Software nog niet de gehele markt veroverd heeft. Voor jouw informatie heb ik de tool wel als voorbeeld genoemd in een sessie met een grote organisatie die nog niet goed weet hoe, en met welke kanalen inbound marketing te plegen. Ben jij nog bereid eventueel deze partij de mogelijkheden toe te lichten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *