Geplaatst in Inbound marketing, Outbound marketing

Mijn blog op marketingfacts: De les van een bosmarmot

Eén van de meest ondergewaardeerde films van onze tijd heet ‘Groundhog Day’, een comedy. Let even niet op de titel, en probeer nog niet de link te leggen met marketing. En mocht je hem gezien hebben: nee het meest leerzame deel van de film is niet het meest unieke deel van de film, dat de dag voor de weerman in de hoofdrol telkens opnieuw begint. De belangrijkste (marketing)les uit de film is de manier waarop hij uiteindelijk de onbereikbare vrouw ‘krijgt’ waar hij steeds meer van gaat houden. En zodra je begrijpt hoe hij dat doet, en waarom dat voor marketing in de toekomst belangrijk is, begrijp je waarom het woord ‘krijgt’ in de voorgaande zin helemaal verkeerd gekozen is. Stay with me.

Klik hier om verder te lezen op Marketingfacts. En als je denkt dat ik je kan helpen bij je marketing kun je me mailen op edwin@vlems.nl

Reacties op “Mijn blog op marketingfacts: De les van een bosmarmot

  1. Hoi Edwin,

    Mooi metafoor voor de kracht van inbound marketing. Kun je wat (engelstalige) sites noemen die jij regelmatig bekijkt om ‘up to date’ te blijven op marketinggebied? Wil me meer verdiepen nl.

    groet Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *