Geplaatst in Authenticiteit, Inbound marketing, Social Media

Mijn blog op Marketingfacts: De schoonheid van betaalde tweets

“Van sharing naar shareholders: dan weet je wel hoe laat het is”, zo twitterde Tristan Lavender onlangs. Het ging over reclame op sociale netwerken als Facebook en Twitter, die geld steeds belangrijker lijken te vinden, en hun gebruikers steeds minder, omdat hun (toekomstige) aandeelhouders effect en rendement willen zien. Daarvoor worden grenzen opgezocht die ik in deze blog op een rijtje zet. En oh ja ik doe nog een ontboezeming aan het eind. Nou ja iets over de helft. Maar eerst een stukje over de bijbel.

Klik hier om op Marketingfacts verder te lezen. 

images

Reacties op “Mijn blog op Marketingfacts: De schoonheid van betaalde tweets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *