Geplaatst in Authenticiteit, Inbound marketing, Thought Leadership

Mijn blog op Marketingfacts: Marketingtrends: hoe hou je ze bij?

“Dat klopt mijnheer Vlems, onze stagiaires moeten nog steeds brieven leren schrijven. Ach ja dat bepaalt iemand in Den Haag en dan volgen we dat maar hè. Volgend jaar vervalt die eis. Hoop ik.” Kun je het je voorstellen: we leven in een tijdperk waar vrijwel alles via e-mail wordt verstuurd, en toch moet de nieuwe generatie brieven leren schrijven, omdat ‘de school’ vindt dat dat moet. Absurd. We leven in een wereld die steeds sneller draait: Gangnam Style is nog niet weg of de Harlem Shuffle is er al voor in de plaats gekomen, en andere trends staan te dringen. Wordfeud is in, en een paar weken later weer uit. Sommige mensen worden er misselijk van en haken af: “Stop the world, I want to get off”. Oude hiërarchieën en theorieën brokkelen af, ze kunnen de snelheid niet aan. De enige juiste strategie om de wereld bij te kunnen benen is jezelf blijven, menselijk gevoel tonen en helderheid scheppen over wat je echt beweegt. Als student, marketeer of organisatie overstijg je dan met gemak de vluchtigheid van al die zogenaamde trends. Die verdomde versnelling, het heeft me zelfs een vriendschap gekost.

Klik hier om verder te lezen op Marketingfacts. En als je denkt dat ik je kan helpen bij je marketing kun je me mailen op edwin@vlems.nl

hqdefault (2)

Auteur:

Ik ben inbound specialist, zowel bij mijn parttime werkgever MCB als voor de B2B-bedrijven die ik help met inbound marketing en recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten (en nieuwe medewerkers). Ik spreek en schrijf over Inbound Marketing, Inbound Recruitment en Content Marketing. Je kunt me volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s