Mijn blog op Bouwkennis over marketing en remmende voorsprong

“Oh nee Edwin we kunnen je niet naar Saudi-Arabië laten komen. Een visum voor jou regelen is veel te ingewikkeld.”  Balen zeg, had ik in mijn offerte mooi een retourtje Jeddah meegenomen, gaat het niet door. “Kun je je adviesrapport mailen misschien, en het ons presenteren via Skype?” Mohammed (of ja de ene Mohammed, er waren er twee) was op zoek naar een marketingadvies met een ‘inbound’ insteek (hij geloofde niet in advertenties) en hij vond mij. Ik leg in deze blog graag uit hoe hij mij gevonden had -geen gebruikelijke manier- en waarom inbound marketing voor bedrijven in het Midden Oosten eigenlijk veel logischer is dan outbound marketing. En in de bouw blijkbaar ook.

Klik hier om bij Bouwkennis verder te lezen

Sergie_sovoroff_kayak_builder[1]

2 gedachtes over “Mijn blog op Bouwkennis over marketing en remmende voorsprong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s