Persoonlijk nieuws over snoep

Het is nu officieel: ik begin vanaf april als ‘halve’ ondernemer. Ik blijf parttime marketing bij MCB doen en wil dat ook blijven doen omdat ik het een prachtig bedrijf vind. Daarnaast wil ik andere bedrijven gaan ondersteunen bij hun marketing. Geen klassieke marketing met advertenties en zo, maar ‘inbound’ marketing: je kennis (‘content‘) en persoonlijkheid (‘social’) online zetten als magneet voor (potentiële) klanten.

Ik ben met MCB ook overeengekomen dat ik de (‘prijswinnende’) marketinginstrumenten die ik heb laten ontwikkelen mag gaan ‘delen’ met andere bedrijven onder de noemer ‘Content Candy’, hierover later meer.

Ik ben benieuwd wie in april mijn eerste klant zal worden, delen is aardig (dus).

Candy_in_Damascus

4 gedachtes over “Persoonlijk nieuws over snoep

  1. tinekestel

    Hi Edwin,

    Ik weet niet of het werkt om dit bericht te delen. Ik ga je zeker aanbevelen of een beroep op je doen zodra de kans zich voordoet. Mag dat ook?

    😉

    10.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s