Geplaatst in Inbound marketing

Mijn blog op Inbound Industry over Yoga en marketing

“Oh het is wel de bedoeling dat je je schoenen uitdoet voordat je in de kring gaat zitten. Lust je ook thee?” Het leek meteen allemaal erg cliché, bij mijn binnenkomst in deze Amsterdamse Yogaschool. Nee ik ging geen Yogales geven -of volgen-, maar viel in voor een docente die ernstig ziek was. Ik ging aankomende Yoga-leraren iets vertellen over marketing, en dat dat misschien haaks lijkt te staan op de principes achter Yoga. Ik wilde duidelijk maken dat dat haakse niet langer klopt, en dat ze in deze transparante tijden gelukkig niemand meer hoeven lastig te vallen of te onderbreken met reclame als ze straks klanten zoeken voor hun ‘Yogaschool’. En gaandeweg de ‘les’ besefte ik dat mijn eigen verhaal eigenlijk nog het meest zweverig was. Ik raad ROI-fielen dan ook niet aan om verder te lezen.
Klik hier om verder te lezen bij Inbound Industry
yoga inbound marketing

Reacties op “Mijn blog op Inbound Industry over Yoga en marketing

  1. Best wel goed artikel! En het is echt waar, niemand doet yoga op dezelfde manier, want iedereen richt zich ermee op andere doelen, dat is wat het zo divers maakt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *