Geplaatst in Content Marketing, Inbound marketing

Mijn blog op Bouwkennisblog over de nee-nee sticker

Eigenlijk wisten we het al lang natuurlijk. Toen de nee-nee sticker werd uitgevonden was de nee-ja variant het meest populair: de meeste mensen die reclame beu waren wilden nog wel ‘eerlijke content’ in de vorm van huis-aan-huisbladen ontvangen. Dat de artikelen in zo’n blad toevallig vaak gaan over de adverteerders is dan bijzaak, mensen willen wel het verhaal over de ‘vent achter de tent’ maar niet zijn advertentie. Het is echter een ongeschreven wet, dat je adverteert in (vak)bladen die over je schrijven. Maar bij mij stootten ze telkens hun neus.
Klik hier om verder te lezen bij Bouwkennis
image001
 
 
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *