Geplaatst in Inbound marketing, Thought Leadership

Mijn blog op Marketingfacts over Employee Advocacy

billboard-abandonedIk sprak laatst een medewerker van een IT-bedrijf waar ze een ruimte vol introverte mensen hebben: donker en gevuld met stille nerds die naar flikkerende schermpjes kijken. Daarnaast is een lichte ruimte vol extraverte mensen die de hele dag luidkeels klanten aan het bellen zijn. Mijn vraag aan haar was simpel: één van die twee ruimtes is er over twee jaar niet meer, welke denk jij?

Klik hier om bij Marketingfacts verder te lezen

Auteur:

Ik ben inbound specialist, zowel bij mijn parttime werkgever MCB als voor de B2B-bedrijven die ik help met inbound marketing en recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten (en nieuwe medewerkers). Ik spreek en schrijf over Inbound Marketing, Inbound Recruitment en Content Marketing. Je kunt me volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

4 gedachten over “Mijn blog op Marketingfacts over Employee Advocacy

 1. Hee Edwin,

  Ik vond deze blog wel erg passen op InboundIndustry. Waarom niet (ook) daar geplaatst?

  Groet! [cid:9D85F5D2-0150-4FC3-ACEA-6E5FF3831678]

  Tineke Stel 010-4492898

  Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals die zijn gedeponeerd bij de KvK Rotterdam onder nummer 24341226. Deze worden toegestuurd voor aanvang van de samenwerking. Ze zijn ook te downloaden van onze website en op verzoek sturen wij u een exemplaar.

  1. Dat klopt Tineke, maar met het plaatsen van een blog moet je keuzes maken: Google houdt niet van kopieën. En dan gaat mijn website voor 🙂 Een uitzondering hierop is trouwens LinkedIn, blijkbaar heeft Google geen problemen met een kopie daar, dus vandaar wel een kopie op LinkedIn.

   Op mijn werkzaamheden zijn ook algemene voorwaarden van toepassing trouwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s