Geplaatst in Marketing

Willy Wonka bestaat, en hij verandert marketing

Onlangs heeft iemand een chocoladefabriek gewonnen. Hij was één van de tien mensen die een chocoladereep met een gouden wikkel van het ‘merk’ MrBeast had gekocht en die langs mocht komen om tegen 9 andere deelnemers te strijden voor het bezit van de fabriek. Spoiler: het was een soort filmstudio, maar hij mocht hem uiteindelijk wel ruilen tegen een half miljoen dollar. Niet echt origineel zou je zeggen, maar dat is bijzaak in mijn betoog. Ik wil het hebben over de reden dat het woord ‘merk’ hierboven tussen haakjes staat. En dat MrBeast een ‘game changer’ is voor ons vak. Maar eerst iets over Willy Wonka.

Klik hier om bij Marketingfacts verder te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *