Geplaatst in Inbound marketing

Persoonlijk nieuws over snoep

Het is nu officieel: ik begin vanaf april als ‘halve’ ondernemer. Ik blijf parttime marketing bij MCB doen en wil dat ook blijven doen omdat ik het een prachtig bedrijf vind. Daarnaast wil ik andere bedrijven gaan ondersteunen bij hun marketing. Geen klassieke marketing met advertenties en zo, maar ‘inbound’ marketing: je kennis (‘content‘) en persoonlijkheid (‘social’) online zetten als magneet voor (potentiële) klanten.

Ik ben met MCB ook overeengekomen dat ik de (‘prijswinnende’) marketinginstrumenten die ik heb laten ontwikkelen mag gaan ‘delen’ met andere bedrijven onder de noemer ‘Content Candy’, hierover later meer.

Ik ben benieuwd wie in april mijn eerste klant zal worden, delen is aardig (dus).

Candy_in_Damascus

Reacties op “Persoonlijk nieuws over snoep

  1. Hi Edwin,

    Ik weet niet of het werkt om dit bericht te delen. Ik ga je zeker aanbevelen of een beroep op je doen zodra de kans zich voordoet. Mag dat ook?

    😉

    10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *