Geplaatst in Authenticiteit, Social Media

Mijn blog op Marketingfacts: The Wheel of Social

Het blijft me verbazen: de kloof tussen de marketeer overdag en de marketeer ’s avonds (als ie mens is). Overdag doen we immers dingen waar we ’s avonds een hekel aan hebben: like-en-win-acties, commercials, cold calling, noem maar op. Bijzonder beroep toch? Maar het wordt beter. Want de wereld is veranderd, en (eindelijk?) mogen we overdag doen waar we ’s avonds juist trots op zijn. Alhoewel? Nog steeds zijn er marketeers die het niet los kunnen laten. Die respectloos met anderen omgaan op een manier die ze zelf ’s avonds ook niet waarderen. Of zoals de wijze heren van Normaal ooit zongen: “Wat gij niet wilt dat oe geschiedt, doe dat ook een ander niet”. Maar gelukkig is er The Wheel of Social. Ja het schoot me opeens te binnen als oud-docent NIMA-A: The Wheel of Retailing. En dat lijkt verdomd veel op wat er nu gebeurt. Ik leg het uit, en ook hoe het anders kan. Dankzij Facebook.

Klik hier om op Marketingfacts verder te lezen. 

bampw-black-and-white-ferris-wheel-girl-light-Favim.com-459640

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *