Geplaatst in Content Marketing, Social Media, Thought Leadership

Mijn blog op Marketingfacts over B2B-contentmarketing bij ABAB

“Het viel me al meteen op: er zitten hier veel pareltjes verstopt. En ik zou ze graag uit het zand bevrijden.” Marketing- en PR-manager Hans Derksen zit op een goudmijn van content bij accountancy- en advieskantoor ABAB, en zijn handen jeuken om te gaan delven. Van de 700 medewerkers zijn er namelijk zo’n 650 experts die de potentie hebben om ‘thought leaders’ te worden, als het aan hem ligt. “Het lijkt misschien een saaie branche, maar je kunt als marketeer met kleine stappen al veel resultaat bereiken”. Tijdens het NIMA-congres The Case Rotterdam op 29 mei legt Derksen uit wat hij tot nu toe hiervoor heeft gedaan en wat het ABAB heeft opgeleverd. Ik sprak met hem over het bevrijden van passie en het veranderen van een bedrijfsmodel. Of eigenlijk: het veranderen van een branchemodel.

Klik hier om het interview met Hans bij Marketingfacts te lezen. En als je denkt dat ik je kan helpen bij je marketing kun je me mailen op edwin@vlems.nl

hansderksen_900_479_90_s_c1_smart_scale (2)

Reacties op “Mijn blog op Marketingfacts over B2B-contentmarketing bij ABAB

  1. Hi Edwin, Dit is grappig. Ik was afgelopen zomer op bezoek bij Hans en attendeerde hem nav ons gesprek op je blog. Ik dacht die moeten elkaar spreken. leuk om te zien dat jullie elkaar inmiddels gevonden hebben. groet, Marloes Date: Wed, 15 May 2013 18:39:07 +0000 To: marloesheetman@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *