Geplaatst in Content Marketing

Aanbieding! Geef een BlogBon!

“Hallo Edwin, je vertelde laatst bij je presentatie over Inbound Marketing dat je wordt ingehuurd om blogs te schrijven aan de hand van een interview. Nu opent één van de ondernemers in onze vereniging binnenkort een nieuw kantoor en we willen hem eens iets anders geven dan een bos bloemen. We hebben met alle ondernemers wat geld bij elkaar gelegd en nu willen we hem een blog van jou aanbieden. Vind jij dat goed?”.

Ik was even stil, deze vraag zag ik niet aankomen. Het idee (van John Roks) was ook nooit in mij opgekomen: een interviewblog als cadeau. Het is in elk geval origineel, misschien wel een nieuw verdienmodel. Want ik moest meteen aan een uitspraak van Jos Burgers denken “Weet je nog dat die klant belde met die rare vraag, waar je achteraf met de hele afdeling nog om gelachen hebt? Dat was je nieuwe verdienmodel”. Nee, ik heb niet gelachen, vond het eigenlijk wel origineel.

Binnenkort ga ik dus bij een ondernemer langs voor een interview en verwerk dat in een goed vindbare (en hopelijk ook leuk om te lezen) blog. Ik merk aan mezelf ook dat ik het extra goed wil doen, nu het als cadeau gegeven wordt. En voor degenen die ook een BlogBon weg willen geven (of zichzelf ermee willen verwennen): ik heb er inderdaad maar meteen een verdienmodel van gemaakt (klik hier).

blogbon

 

Reacties op “Aanbieding! Geef een BlogBon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *