Geplaatst in Content Marketing

Mijn blog op Marketingfacts over Content Spinning

Er is een nieuwe trend in Contentland: contentmarketeers die klagen over de grote hoeveelheid content, en die zich verontschuldigen dat ze er weer wat bijgooien. Ik doe dat niet, en wil zelfs zonder gêne weer een ‘nieuwe’ term introduceren: Content Spinning. Het woord ‘nieuw’ staat tussen haakjes omdat de term al langer bekend is, maar nog een erg negatieve klank heeft. En dat terwijl het idee achter ‘Content Spinning 2.0’ op mij overkwam als een soort ‘heilige graal’ op het gebied van content marketing en heb enkele IT-studenten een ‘Content Generator’ laten ontwikkelen. Het leek me interessant om Jeroen Engeler, de grootste deskundige in de Benelux op het gebied van Content Spinning 2.0, enkele vragen over het onderwerp te stellen. En aan het eind van het interview volgt nog een schokkende ontboezeming (zie het kopje ‘ontboezeming’).

Klik hier om op Marketingfacts verder te lezen en hier voor het Whitepaper Content Spinning 2.0 Jeroen EngelerEn als je denkt dat ik je kan helpen bij je marketing kun je me mailen op edwin@vlems.nl

 

Content_Spinning_EJ

 

Auteur:

Ik ben inbound specialist, zowel bij mijn parttime werkgever MCB als voor de B2B-bedrijven die ik help met inbound marketing en recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten (en nieuwe medewerkers). Ik spreek en schrijf over Inbound Marketing, Inbound Recruitment en Content Marketing. Je kunt me volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s