Geplaatst in Content Marketing

Mijn blog op Marketingfacts over Content Spinning

Er is een nieuwe trend in Contentland: contentmarketeers die klagen over de grote hoeveelheid content, en die zich verontschuldigen dat ze er weer wat bijgooien. Ik doe dat niet, en wil zelfs zonder gêne weer een ‘nieuwe’ term introduceren: Content Spinning. Het woord ‘nieuw’ staat tussen haakjes omdat de term al langer bekend is, maar nog een erg negatieve klank heeft. En dat terwijl het idee achter ‘Content Spinning 2.0’ op mij overkwam als een soort ‘heilige graal’ op het gebied van content marketing en heb enkele IT-studenten een ‘Content Generator’ laten ontwikkelen. Het leek me interessant om Jeroen Engeler, de grootste deskundige in de Benelux op het gebied van Content Spinning 2.0, enkele vragen over het onderwerp te stellen. En aan het eind van het interview volgt nog een schokkende ontboezeming (zie het kopje ‘ontboezeming’).

Klik hier om op Marketingfacts verder te lezen en hier voor het Whitepaper Content Spinning 2.0 Jeroen EngelerEn als je denkt dat ik je kan helpen bij je marketing kun je me mailen op edwin@vlems.nl

 

Content_Spinning_EJ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *