Geplaatst in Content Marketing, Inbound marketing, Story telling

Mijn blog op Inbound Industry over reclamebureaus

inbound_marketing“Ik heb mijn collega’s overtuigd dat we over moeten naar Inbound Marketing, Edwin. Nu het reclamebureau nog.” Ik sprak iemand van een grote lampenfabriek na mijn presentatie op een bijeenkomst, en wat hij zei klonk heel herkenbaar. Want ik hoor het steeds vaker: “Edwin, weet jij een leuke baan voor mij, want het reclamebureau waar ik werk snapt het echt niet.” Of zelfs bedrijven die ruzie maken met hun reclamebureau, omdat die brochureteksten op hun social media willen plakken. Ruzie maken met je leverancier, raar concept.
Klik hier om op Inbound Industry verder te lezen

Reacties op “Mijn blog op Inbound Industry over reclamebureaus

  1. Herkenbaar, en soms frustrerend, maar soms kom je ook een hele goede medewerker tegen bij een reclamebureau die het wel waar maakt, het snapt en het geregeld krijgt! Net zoals Kate Bush ook zong “don’t give up”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *