Geplaatst in Outbound marketing, Social Media

Mijn blog op Marketingfacts over LinkedIn-advertenties


Omdenken_Rondeel“Ik begrijp dat je advertenties op social media onzin vindt Edwin, maar op LinkedIn heb je ze toch echt nodig voor het bereik.”
Ik hoor dit vaker als ik weer roep dat we over een paar jaar lachen om het idee van advertenties op social media. Dat ik het raar vind dat je per se wilt betalen op een medium waarmee je gratis en authentiek kunt communiceren met de mensen in de markt. Je moet dan echter niet de drang hebben om te roeptoeteren over je product, maar waardevol zijn. En het mooiste voorbeeld in deze vind ik de quotes van het bedrijf Omdenken. Iedereen die op LinkedIn zit heeft ze vast wel eens voorbij zien komen: rode vlakken met treffende quotes die je echt aan het denken zetten. En dan niet van die 13-in-een-dozijn quotes met ‘succes is een keuze’ of ‘love is all’ als boodschap, maar echte doordenkers. Of ‘omdenkers’ eigenlijk.
Klik hier om verder te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *