Geplaatst in Bloggen, Content Marketing

Mijn blog op Bouwkennis over content uit ‘domme vragen’

inspiratie-blog-240x180“Ken je dat? Een klant belt met een rare vraag en zodra je de hoorn oplegt lig je met de hele afdeling in een deuk? Nou, dat was je nieuwe verdienmodel. En jij zag het niet.” Het is één van de vele treffende uitspraken van marketingtroubadour Jos Burgers, waarbij hij wijst op de waarde van ‘die domme vraag’. Ik krijg de vraag regelmatig tijdens workshops: waar haal ik mijn inspiratie vandaan voor blogs? Mijn antwoord is heel eenvoudig: uit die ‘domme’ vraag.

Klik hier om bij Bouwkennis verder te lezen

Auteur:

Ik ben inbound specialist, zowel bij mijn parttime werkgever MCB als voor de B2B-bedrijven die ik help met inbound marketing en recruitment: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten (en nieuwe medewerkers). Ik spreek en schrijf over Inbound Marketing, Inbound Recruitment en Content Marketing. Je kunt me volgen op @evlems, vinden op http://edwin.vlems.nl en mailen via edwin@vlems.nl.

Een gedachte over “Mijn blog op Bouwkennis over content uit ‘domme vragen’

 1. Hee Edwin,

  Leuk je laatste blog weer. Je hebt mijn term ‘geleend’ zie ik. Het was leuk geweest als je even had aangegeven dat je die niet zelf verzonnen hebt, maar ok.

  Alles goed verder? Groet,

  [cid:6139E55D-93B0-4898-904C-0FBC2C6EBA5F]

  Tineke Stel 010-4492898

  Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals die zijn gedeponeerd bij de KvK Rotterdam onder nummer 24341226. Deze worden toegestuurd voor aanvang van de samenwerking. Ze zijn ook te downloaden van onze website en op verzoek sturen wij u een exemplaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s