Geplaatst in Content Marketing, Marktonderzoek

Mijn blog op Marketingfacts over content marketing en marktonderzoek

14524548741_0cfa3b94ce_b“Wat is de toekomst van content marketing?” Het is een vraag die ik regelmatig voorbij zie komen (en mij ook gesteld wordt), zeker nu het onderwerp de hype voorbij is. Volgens mij is het model van Treacy & Wiersema een handige leidraad bij het beantwoorden, alhoewel ik besef dat ik daarbij schuldig maak aan modelmisbruik. Maar in dit geval is hun driedeling erg waardevol. Ook als intro op mijn hoofdonderwerp: marktonderzoek als basis voor content.

Klik hier om bij Marketingfacts verder te lezen

Reacties op “Mijn blog op Marketingfacts over content marketing en marktonderzoek

  1. Goede blog Edwin! Ik heb het doorgelezen en er zitten een aantal handige haalbare elementen in. Ik had altijd gedacht bij dit model dat het gebruikt kon worden in de zin van je dienstverlening. Aan de andere kant kan je het ook zien voor je content, een eye-opener!
    Wat ik vooral interessant vind is ‘met zo weinig mogelijk moeite zoveel mogelijke waarde uit content halen’. Dat heb ik ook geprobeerd te doen met dit artikel en de aanwezige content:https://www.marketingscriptie.nl/product/strategisch-marketingplan-voorbeeld-scriptie/. Hierbij heb ik content uit de scriptie deels omgezet in verwerkbare en leesbare content, om zodoende het probleem van de lezer op te roepen en te overtuigen met een werkbare oplossing.
    Bedankt voor de eye-opener!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *