‘REAL Inbound Marketing: inbound in 3 uur’

Klik hier om direct te kopen

Toen ik in 2012 besloot te stoppen met lesgeven in NIMA-A omdat ik vond dat ‘Inbound Marketing’ in de stof ontbrak zei iemand ‘Waarom vul je dat niet zelf op?’. Een terechte vraag, en om die reden besloot ik er een boek over te schrijven. Ik wilde het wel anders doen: de basis van elk hoofdstuk als blog publiceren, zodat anderen het konden verfijnen. Dankzij een zeer doordachte dienst van Amazon (CreateSpace) was het publiceren van het boek vrij makkelijk.

Uit een boekrecensie van de KvK: “Wat is inbound marketing eigenlijk en waarom is het tijdperk van outbound marketing voorbij? In dit boekje geeft Vlems antwoord op die vraag. ‘Mensen hebben een zesde zintuig voor niet-authentieke boodschappen’ schrijft hij. En het boek is daarvan het bewijs. Hij schrijft vanuit zijn hart èn is heel relevant.”

Via onderstaand formulier kun je het boekje bestellen, via deze link kun je het rechtstreeks bij ‘mijn uitgever’ Amazon.de kopen (en hier de Kindle-versie). Het kost € 12,50 (exclusief 2,50 verzendkosten) en je hebt het binnen 2 werkdagen in huis.

16 gedachtes over “‘REAL Inbound Marketing: inbound in 3 uur’

 1. Wilgard Verrijt

  Hoi Edwin,

  Gefeliciteerd met hopelijk je eerste bestseller! Ik heb het boek besteld op Amazon, en zag dat er ook al een gebruikt exemplaar beschikbaar is, voor een veel hogere prijs! Dit beloofd veel goeds! Veel Succes!

  Met vriendelijke groet,

  Wilgard Verrijt

  Op 14 nov. 2012 om 19:06 heeft “Metaalmarketing” het volgende geschreven:

  > >

 2. vanarendonkeric@me.com

  Hoi Edwin

  Proficiat met dit boek Ik heb het boek besteld, ben benieuwd

  Eric van Arendonk RM

  Op 14 nov 2012 om 18:06 uur schreef Metaalmarketing :

 3. Han Strijbos

  Edwin, blijkbaar heeft het mij meer dan een half jaar gekost om het te vinden, maar het was gisteren in 1 ruk uit (goh, wat knap met 68 bladzijden…). Op 1 of andere manier weet je een zeer leerzame boodschap op een luchtige en grappige manier te verpakken waardoor, bij mij in ieder geval, de radertjes weer harder zijn gaan draaien. Nu mijn plan 2014 eens gaan bedenken….. Dank je.

 4. Ha EDWIN, tja kan niet achterblijven…ben benieuwd en vindt het ontzettend knap van je. Maar is dit alles ook te realiseren als je vanaf nul moet starten. Dus een nieuw bedrijf met een nieuw product.
  Groet Will

  1. Het enthousiasme van starters doet het juist veel beter dan dat ‘corporate gepruttel’ op social media. En hun kennis van niche-markten doet het juist weer goed bij Google als mensen hier naar zoeken. Dus ja….

 5. Pingback: Zelf een boek uitgeven? Of laten uitgeven? – Edwin Vlems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s